Examinering.se

Har du fått återkoppling med kvartssamtal ?
Följ instruktionerna nedan så kommer vi i mål.

Målet med kvartssamtalet är en genomgång av din skrivning tillsammans med dig. Förutsättningarna för genomgången är att du presterat tillräckligt bra på skrivningen, därmed kan du erbjudas möjligheten till kvartssamtal, normalt är resultaten binära dvs godkänd icke godkänd. På mötet kommer vi diskutera fel som kanske kan vara missförstånd eller skrivstress?.
M.a.o blir du kallad till kvartssamtal så är du väldigt nära att bli godkänd därför bör du prioritera ett sådant möte.
Jag lägger löpande upp tillfällen en gång per vecka via en Teamslänk som finns här nedan. Ni blir insläppta i den turordning som ni går in på Teams med, vilket innebär att ni kan få sitta och vänta på er tur en stund.
OBS! Det är ditt ansvar som elev att hålla dig ajour med de tillfällen och tider som erbjuds.

Varför kan jag inte själv bestämma en tidpunkt för kvartssamtalet ?!

Det går tyvärr inte att boka mötet innan eller på en tid som endast passar eleverna. Vi examinatorer gör det här på våran egen fritid utan betalning därför måste ni som får kvartssamtal prioritera tiden. Alternativet är att göra om hela skrivningen på en tid som passar er bättre. idag växer kvartssamtals behovet med ca 3-5 personer / dag och det är helt omöjligt att hantera på min fritid om jag inte tvingas styra upp det vid bestämda tillfällen. Jag kommer dock löpande lägga upp fler tillfällen.

Skrivningen och resultaten:Vi får inte skicka ut skrivningen.Resultaten från just Din skrivningen påvisar att du har pluggat och ansträngt dig men det finns lite kvar att putsa på vilket vi gör tillsammans på kvartssamtalet. Prioritera det är ni snäll.

Vilka får delta ?
Endast du som fått en kallelse till kvartssamtal, dvs du som fått en hänvisning till den här webbsidan.

Hur gör jag för att delta ?
- Du går in på teamslänken (längre ned) på utsatt tid & datum och inväntar din tur.
- Får ni inte plats vid tillfället så kommer det nya tillfällen nästa vecka vilka publiceras här, det är mao upp till dig själv att bevaka.
- Jag släpper in er i den turordning ni klev in i "väntrummet" tänk på att det kan vara elever före er, så vänta kvar.
- Vad god uppge vilket datum och tid du blev examinerad (ha koll på det innan vi hörs) när du kommer fram så jag snabbt kan hitta din examinering och gå igenom skrivningen med dig.
För våra yngre skeppare:
- Önskar du ta med Mamma eller Pappa på mötet så är det självklart okej.

Nästa tillfälle Söndag 19-Juni kl 19:30-20:00

Nästa tillfälle Onsdag 22-Juni kl 19:00-19:30

TeamsLänk

 

Nonnotte AB
Söderby 845, 13038 Runmarö

08-338067

lars.hedberg@gmail.com